Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Joko olet tutustunut herkulliseen vuonankaaliin? Vuonankaali tuli syksyllä 2017 osaksi tuotevalikoimaamme. Se löytyy pakattuna samanlaiseen 80 g pussiin kuin pinaattikin ja löytyy niin ikään kaupan kylmätiskistä. 

 

 

Vuonankaalia voit käyttää salaateissa ja muissa kylmissä ruuissa. Siinä on hieno, pähkinäinen maku. Vuonankaali kerätään ruusukkeina, ja se myös käytetään niin. Lehtiä ei tarvitse irroitella toisistaan ennen käyttöä. Vuonankaali on myös kaunis ja sitä näkee käytettävän paljon myös annosten koristelutarkoituksissa.

 

 

Kuten pinaatin, myös vuonankaalin ravintoarvot ovat hyvät! Se sisältää kolme kertaa enemmän C-vitamiinia kuin perinteinen lehtisalaatti ja lisäksi siinä on rutkasti muun muassa beetakaroteenia, foolihappoa, omega-3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.    

Puutarhamyymälästämme löydät runsaan valikoiman yksivuotisia, oman tuotannon kesäkukkia, Sundbergin taimiston hedelmäpuita sekä mm. Biolanin mullat ja lannoitteet! Myymälä on auki 2.5 alkaen ainakin kesäkuun loppuun.

Myymälässä teitä palvelevat Tuulikki, Raili ja Miia. 

Tuulikki puh: 040-5657497

 

Kesän aukioloajat:

Maanantaista perjantaihin kello 9-17.00

Lauantaisin kello 9-15.00

Sunnuntaisin suljettu

 

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja Instagramissa piltinpuutarha ja pysyt ajan tasalla!

Facebookista ja perjantain Auranmaan Viikkolehdestä löydät ajantasaiset tarjoukset!

Myymälän tuotteita, kesävalikoima

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima