Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mitä tehdä babypinaatista?

Babypinaatti pesee muut salaattilajit ravintoarvoissa mennen tullen! Jos haluat vihreää lautasellesi, mutta haluat että syömäsi salaatti oikeasti sisältää vitamiineja ja hivenaineita, valitse kotimainen supersalaatti!

Helpoin tapa käyttää babypinaattia, on pyöräyttää siitä salaatti aterian lisukkeeksi, tai vaikkapa lounaaksi...

Juhlasalaatti

Tällä hetkellä erilaiset vihersmoothiet ovat se juttu! Sinun ei tarvitse olla himotreenaaja tai terveysintoilija, jotta löytäisit käyttöä sille keittiön kaapissa pölyä keräävälle blenderille! Älä anna vihreän värin pelottaa, makua pinaatin lehdistä ei juomaan juurikaan tule, mutta vitamiineja kylläkin!

Pinaattismoothie

Babypinaattia voit tietenkin käyttää myös ruuanlaittoon! Pizzat, pastat, piirakat, munakkaat, wokit, sämpylät - you name it! Babypinaatti lisätään ruokaan ruuanvalmistuksen loppuvaiheessa, pehmeälehtisyytensä vuoksi, se ei tarvitse pitkää kypsytysaikaa.        

 

Viljelemme puutarhalla myös runsaan valikoiman erilaisia kesäkukkia, amppeleita, yrttejä sekä hyötykasvien taimia. Tule ostamaan laadukkaat kukat pihalle suoraan puutarhan mahtavista valikoimista! Myynnissä myös Sundbergin taimiston kestäviä kotimaisia hedelmäpuita.

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja pysyt ajan tasalla!

 

Myymälä avoinna touko-kesäkuun sekä pari viikkoa ennen joulua.

 

 

 

Myymälän tuotteita, kesävalikoima

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima