Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Joko olet tutustunut herkulliseen vuonankaaliin? Vuonankaali tuli syksyllä 2017 osaksi tuotevalikoimaamme. Se löytyy pakattuna samanlaiseen 80 g pussiin kuin pinaattikin ja löytyy niin ikään kaupan kylmätiskistä. 

 

 

Vuonankaalia voit käyttää salaateissa ja muissa kylmissä ruuissa. Siinä on hieno, pähkinäinen maku. Vuonankaali kerätään ruusukkeina, ja se myös käytetään niin. Lehtiä ei tarvitse irroitella toisistaan ennen käyttöä. Vuonankaali on myös kaunis ja sitä näkee käytettävän paljon myös annosten koristelutarkoituksissa.

 

Kuten pinaatin, myös vuonankaalin ravintoarvot ovat hyvät! Se sisältää kolme kertaa enemmän A ja K-vitamiinia kuin perinteinen lehtisalaatti ja lisäksi siinä on rutkasti muun muassa beetakaroteenia, foolihappoa, omega-3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.    

 

Puutarhamyymälä on avoinna!

Valikoimistamme löydät itseviljellyt yksivuotiset kesäkukat amppelissa ja ruukuissa sekä vihannesten ja yrttien taimet. Tämän lisäksi myynnissä on mm. Sundbergin taimiston hedelmäpuita sekä babypinaattia ja vuonankaalia!

Hintamme ovat huokeita ja valikoimamme laaja. Tervetuloa tutustumaan!

Myymälässä teitä palvelevat Tuulikki ja Raili. 

Tuulikki puh: 040-5657497

Muistathan ajankohtaiset korona-ohjeistukset asioidessasi kaupassa. 

 

 

Avoinna: Ma-pe klo 9-17, la klo 9-15.00 sunnuntaisin suljettu

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja Instagramissa piltinpuutarha ja pysyt ajan tasalla!

Facebookista ja perjantain Auranmaan Viikkolehdestä löydät ajantasaiset tarjoukset!

Myymälän tuotteita, kesävalikoima

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima