Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Joko olet tutustunut herkulliseen vuonankaaliin? Vuonankaali tuli syksyllä 2017 osaksi tuotevalikoimaamme. Se löytyy pakattuna samanlaiseen 80 g pussiin kuin pinaattikin ja löytyy niin ikään kaupan kylmätiskistä. 

 

 

Vuonankaalia voit käyttää salaateissa ja muissa kylmissä ruuissa. Siinä on hieno, pähkinäinen maku. Vuonankaali kerätään ruusukkeina, ja se myös käytetään niin. Lehtiä ei tarvitse irroitella toisistaan ennen käyttöä. Vuonankaali on myös kaunis ja sitä näkee käytettävän paljon myös annosten koristelutarkoituksissa.

 

 

Kuten pinaatin, myös vuonankaalin ravintoarvot ovat hyvät! Se sisältää kolme kertaa enemmän C-vitamiinia kuin perinteinen lehtisalaatti ja lisäksi siinä on rutkasti muun muassa beetakaroteenia, foolihappoa, omega-3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.    

Tervetuloa kesäkukkaostoksille suoraan puutarhan myymälään! 

Meidän laajoista valikoimista löydät yksivuotiset kesäkukat aina näyttävistä amppeleista erilaisiin kesäkukkien taimiin, yrtteihin, hyötykasvien taimiin sekä Sundbergin taimiston kotimaisiin hedelmäpuihin. Alla esillä osa tuotteistamme. Lisää tuote-esittelyjä Facebookissa!

 

Ma-Pe klo 10-17.00

La klo 9-15.00.

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja pysyt ajan tasalla! Facebookista ja tiistain Auranmaan Viikkolehdestä löydät ajantasaiset tarjoukset!

 

Viimeistä viikkoa viedään! Myymälä sulkee ovensa 30.6. Tällä viikolla kaikki kasvit -50%!!!

  

Myymälän tuotteita, kesävalikoima

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima