Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Joko olet tutustunut herkulliseen vuonankaaliin? Vuonankaali tuli syksyllä 2017 osaksi tuotevalikoimaamme. Se löytyy pakattuna samanlaiseen 80 g pussiin kuin pinaattikin ja löytyy niin ikään kaupan kylmätiskistä. 

 

 

Vuonankaalia voit käyttää salaateissa ja muissa kylmissä ruuissa. Siinä on hieno, pähkinäinen maku. Vuonankaali kerätään ruusukkeina, ja se myös käytetään niin. Lehtiä ei tarvitse irroitella toisistaan ennen käyttöä. Vuonankaali on myös kaunis ja sitä näkee käytettävän paljon myös annosten koristelutarkoituksissa.

 

 

Kuten pinaatin, myös vuonankaalin ravintoarvot ovat hyvät! Se sisältää kolme kertaa enemmän C-vitamiinia kuin perinteinen lehtisalaatti ja lisäksi siinä on rutkasti muun muassa beetakaroteenia, foolihappoa, omega-3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.    

Puutarhamyymälämme valikoimista löydät kauneimmat joulukukat niin kotiin kuin lahjaksikin. Oman tuotantomme valikoimista löydät valloittavat liljat ja iirikset sekä jouluntuoksuiset hyasintit. Valikoimaa on laajennettu kollegoiden tuotteilla, mm. Koroisten Puutarhan joulutähdillä sekä Riipin puutarhan amarylliksillä. Tämän lisäksi kattavasti erilaisia havuja, jouluasetelmia sekä ruukkukukkia. Meillä voit maksaa sekä kortilla että käteisellä ja yritykset saavat halutessaan laskun. 

Myymälässä teitä palvelevat Tuulikki ja Raili. 

Tuulikki puh: 040-5657497

 

Joulun ajan aukioloajat:

Keskiviikkona 5.12 kello 10-17.00

10.12.2018 alkaen 

ma-pe klo 10-17.00

la-su 10-15.00

 

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja Instagramissa piltinpuutarha ja pysyt ajan tasalla!

Facebookista ja tiistain Auranmaan Viikkolehdestä löydät ajantasaiset tarjoukset!

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima

Myymälän tuotteita, kesävalikoima