Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mitä tehdä babypinaatista?

Babypinaatti pesee muut salaattilajit ravintoarvoissa mennen tullen! Jos haluat vihreää lautasellesi, mutta haluat että syömäsi salaatti oikeasti sisältää vitamiineja ja hivenaineita, valitse kotimainen supersalaatti!

Helpoin tapa käyttää babypinaattia, on pyöräyttää siitä salaatti aterian lisukkeeksi, tai vaikkapa lounaaksi...

Juhlasalaatti

Tällä hetkellä erilaiset vihersmoothiet ovat se juttu! Sinun ei tarvitse olla himotreenaaja tai terveysintoilija, jotta löytäisit käyttöä sille keittiön kaapissa pölyä keräävälle blenderille! Älä anna vihreän värin pelottaa, makua pinaatin lehdistä ei juomaan juurikaan tule, mutta vitamiineja kylläkin!

Pinaattismoothie

Babypinaattia voit tietenkin käyttää myös ruuanlaittoon! Pizzat, pastat, piirakat, munakkaat, wokit, sämpylät - you name it! Babypinaatti lisätään ruokaan ruuanvalmistuksen loppuvaiheessa, pehmeälehtisyytensä vuoksi, se ei tarvitse pitkää kypsytysaikaa.        

Piltin Puutarha on kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, jonka juuret juontavat 1950-luvulle saakka. Piltin tila sijaitsee Pöytyällä Varsinais-Suomessa ja se harjoittaa nykyään pelkästään kasvihuoneviljelyä. Kasvihuoneita on yhteensä n. 1,8 hehtaarin verran.
Päätuotantosuuntanamme on baby leaf salaatit ja tämän lisäksi teemme sesonkeihin muutamia kukkatuotteita ketju- ja suurtukkuasiakkaillemme, mm. hyasintteja, tete-narsisseja sekä kesäkukkia. Pienenä lisänä palvelemme myös vähittäisasiakkaita kesäaikaan omasta kesäkukkamyymälästä tien toisella puolella.  

Vuodesta 2006 on Hanna luotsannut yritystä. Janne on vaikuttanut talossa vuodesta 2002 alkaen. "Nuoruuden" innolla ja hulluudella ollaan päästy siihen missä ollaan tällä hetkellä. Meidät taidetaan tuntea nopeista peliliikkeistä ja toivonmukaan myös joustavuudesta ja toimitusvarmuudesta. Olemme aina hakeneet rohkeasti oppia ja ideoita ulkomailta. Olemme myös molemmat suorittaneet osan ammattikorkeakouluopinnoistamme Hollannissa.

 Yritämme hoitaa kaikki asiat kuten ne pitääkin hoitaaa. Tästä esimerkkinä olemme läpäisseet vuonna 2007 Kotimaisten Kasvisten laatutarha auditoinnin lähes ensimmäisten puutarhojen joukossa. Tarhamme on tarkistus-auditoitu vuonna 2012. Merkkinä laatutarha auditoinnista saamme käyttää sirkkalehti-merkkiä pakkauksissamme.
Vuonna 2015 läpäisimme  IP-kasvikset perussertifioinnin, joka on ruotsalaisen SMAK sertifieringsystemin kasvisten tuoteturvallisuuteen keskittyvä laatusertifikaatti, joka on verrattavissa esimerkiksi eurooppalaisen Global GAP järjestelmään. Tuotteemme ovat siis taatusti turvallisia käyttää ja pienimmätkin riskitekijät ovat otettu viljelyssä huomioon.