Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mitä tehdä babypinaatista?

Babypinaatti pesee muut salaattilajit ravintoarvoissa mennen tullen! Jos haluat vihreää lautasellesi, mutta haluat että syömäsi salaatti oikeasti sisältää vitamiineja ja hivenaineita, valitse kotimainen supersalaatti!

Helpoin tapa käyttää babypinaattia, on pyöräyttää siitä salaatti aterian lisukkeeksi, tai vaikkapa lounaaksi...

Juhlasalaatti

Tällä hetkellä erilaiset vihersmoothiet ovat se juttu! Sinun ei tarvitse olla himotreenaaja tai terveysintoilija, jotta löytäisit käyttöä sille keittiön kaapissa pölyä keräävälle blenderille! Älä anna vihreän värin pelottaa, makua pinaatin lehdistä ei juomaan juurikaan tule, mutta vitamiineja kylläkin!

Pinaattismoothie

Babypinaattia voit tietenkin käyttää myös ruuanlaittoon! Pizzat, pastat, piirakat, munakkaat, wokit, sämpylät - you name it! Babypinaatti lisätään ruokaan ruuanvalmistuksen loppuvaiheessa, pehmeälehtisyytensä vuoksi, se ei tarvitse pitkää kypsytysaikaa.        

 

Viljelemme tukku- ja keskusliikeasiakkaillemme myös kevät ja kesäsesongin kukkia. Vihannestuotanto on antanut jonkin verran suuntaviivoja kukkatuotantoonkin ja näin ollen pääartikkeleitamme ovat syötävät tuotteet, mm. mansikka-, chili- ja tomaattiamppelit sekä yrtit. Tämän lisäksi olemme erikoistuneet mm. sipulikukkiin, mm ruukkunarsissi, hyasintti, amaryllis ja värililjat.

 

Tarjouspyynnöt tuotteista ym. Hannalta

 

Ketju- ja tukkutuotteet ennakkotilauksesta