Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mitä tehdä babypinaatista?

Babypinaatti pesee muut salaattilajit ravintoarvoissa mennen tullen! Jos haluat vihreää lautasellesi, mutta haluat että syömäsi salaatti oikeasti sisältää vitamiineja ja hivenaineita, valitse kotimainen supersalaatti!

Helpoin tapa käyttää babypinaattia, on pyöräyttää siitä salaatti aterian lisukkeeksi, tai vaikkapa lounaaksi...

Juhlasalaatti

Tällä hetkellä erilaiset vihersmoothiet ovat se juttu! Sinun ei tarvitse olla himotreenaaja tai terveysintoilija, jotta löytäisit käyttöä sille keittiön kaapissa pölyä keräävälle blenderille! Älä anna vihreän värin pelottaa, makua pinaatin lehdistä ei juomaan juurikaan tule, mutta vitamiineja kylläkin!

Pinaattismoothie

Babypinaattia voit tietenkin käyttää myös ruuanlaittoon! Pizzat, pastat, piirakat, munakkaat, wokit, sämpylät - you name it! Babypinaatti lisätään ruokaan ruuanvalmistuksen loppuvaiheessa, pehmeälehtisyytensä vuoksi, se ei tarvitse pitkää kypsytysaikaa.        

Kylvö

Siemenet kylvetään maahan, mehevään turvemultaan, josta ne ponkaisevat kasvuun suorista riveistään. Siemenen itämiseen kuluu noin viikko.

 

 

Biologinen torjunta

Käytämme viljelyssä vain biologista kasvinsuojelua. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle tuholaiselle ja taudille on olemassa oma, niiden luontainen torjuntakeino, esimerkiksi kirvavainokainen kirvoille, erilaiset sienirihmastot parantamaan vahvistamaan juuristoa tauteja vastaan ja niin edelleen.

Sadonkorjuu

Sadonkorjuu tapahtuu joka aamu ennen auringon nousua. Lehtien varret leikataan poikki läheltä maanpintaa juuri tähän tarkoitukseen kehitetyllä koneella. Liukuhihna kuljettaa sadon laatikoihin, jonka jälkeen sato matkaa nopeasti kylmiöön viilennykseen.

Sadon pakkaaminen

Sato pakataan puutarhalla, nykyaikaisella, tehokkaalla pakkauslinjastolla koneellisesti. Toimitamme babypinaatin päivittäin asiakkaidemme keskusvarastoille.