Babypinaatti

Viljelemme babypinaattia kasvihuoneessa 1,1 hehtaarin alalla ja olemme viljelleet sitä jo vuodesta 2013 saakka. Pitkä kokemus takaa asiakkaillemme hyvän toimitusvarmuuden sekä laadun ympäri vuoden. 

Moni kysyy mitä teemme, jotta saamme babypinaatista niin maukasta. Kyse on siitä mitä emme tee. Emme käytä torjunta-aineita, emmekä käytä pakkauksessa mitään suojakaasua, emme edes pese pinaattia täällä tarhalla, sillä se on puhdasta ilman pesemättäkin. Pinaatti on viljelty mahdollisimman luonnollisesti, kun sen juuret ovat mullassa ja kasvuvoima tulee auringosta.
Babypinaatti on käyttövalmis, ei pesty babyleaf -tuote. Se soveltuu niin tuorekäyttöön, esimerkiksi salaatteihin ja smoothien joukkoon sekä ruuan valmistukseen.

Kukat

Viljelemme sopimusasiakkaillemme mm. hyasinttia, ruukkunarsissia, orvokkia, leikkoliljaa, sekä erilaisia kesän ruukku- ja ryhmäkasvituotteita. Pidämme tärkeänä, että viljelemämme tuotteet ovat laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja. Olemme mm. vähentäneet kukissa pakkausmateriaalin käyttöä ja siirtyneet kokonaan biologiseen kasvinsuojeluun. Meille on tärkeää että toimimme niin että tuotannon ympäristö- ja ilmastovaikutukset pysyvät mahdollisimman pieninä ja niihin kiinnitetään huomiota.

Piltti Oy

Kauppapuutarha

Tuoretta, vastuullista ja puhdasta