Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Joko olet tutustunut herkulliseen vuonankaaliin? Vuonankaali tuli syksyllä 2017 osaksi tuotevalikoimaamme. Se löytyy pakattuna samanlaiseen 80 g pussiin kuin pinaattikin ja löytyy niin ikään kaupan kylmätiskistä. 

 

 

Vuonankaalia voit käyttää salaateissa ja muissa kylmissä ruuissa. Siinä on hieno, pähkinäinen maku. Vuonankaali kerätään ruusukkeina, ja se myös käytetään niin. Lehtiä ei tarvitse irroitella toisistaan ennen käyttöä. Vuonankaali on myös kaunis ja sitä näkee käytettävän paljon myös annosten koristelutarkoituksissa.

 

Kuten pinaatin, myös vuonankaalin ravintoarvot ovat hyvät! Se sisältää kolme kertaa enemmän A ja K-vitamiinia kuin perinteinen lehtisalaatti ja lisäksi siinä on rutkasti muun muassa beetakaroteenia, foolihappoa, omega-3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.    

Tervetuloa puutarhan omaan joulumyymälään! 

Myymälästämme löydät ihanat joulun ajan kukat niin itselle kuin lahjaksi. Olemme avoinna 23.pvä iltaan saakka. 

 

Palvelemme: 

ma-pe kello 9-17.00

la-su kello 9-15.00

 

Myymälän suora puhelinnumero: 010-579 2700 tai  050-5570886 Näistä numeroista kannattaa tiedustella mm. valikoimaa ym. Muut numerot soivat puutarhan puolella eikä välttämättä osata vastata tiedusteluihin. 

 

Meillä voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortilla sekä Mobilepaylla.

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja Instagramissa piltinpuutarha ja pysyt ajan tasalla!

 

Facebookista ja tiistain Auranmaan Viikkolehdestä löydät ajantasaiset tarjoukset!

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima

Myymälän tuotteita, kesävalikoima