Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Joko olet tutustunut herkulliseen vuonankaaliin? Vuonankaali tuli syksyllä 2017 osaksi tuotevalikoimaamme. Se löytyy pakattuna samanlaiseen 80 g pussiin kuin pinaattikin ja löytyy niin ikään kaupan kylmätiskistä. 

 

 

Vuonankaalia voit käyttää salaateissa ja muissa kylmissä ruuissa. Siinä on hieno, pähkinäinen maku. Vuonankaali kerätään ruusukkeina, ja se myös käytetään niin. Lehtiä ei tarvitse irroitella toisistaan ennen käyttöä. Vuonankaali on myös kaunis ja sitä näkee käytettävän paljon myös annosten koristelutarkoituksissa.

 

Kuten pinaatin, myös vuonankaalin ravintoarvot ovat hyvät! Se sisältää kolme kertaa enemmän A ja K-vitamiinia kuin perinteinen lehtisalaatti ja lisäksi siinä on rutkasti muun muassa beetakaroteenia, foolihappoa, omega-3-rasvahappoja ja B-ryhmän vitamiineja.    

Tervetuloa puutarhan omaan taimimyymälään! 

 

Myynnissä pääasiassa omaa tuotantoamme:

- yksivuotiset kesäkukat purkeissa ja amppeleissa

- yksivuotiset köynnökset: mustasilmäsusanna, purppuravaula

- koristeheinät: Hakone-heinä, Uuden Seelannin oranssisara ja koristesulkahirssi

- hyötykasvien taimet (tomaatti, paprika, chili, vesimeloni, kasvihuonekurkku, avomaankurkku, kesäkurpitsa, jättikurpitsa)

- yrttien taimet (mm. basilika, thaibasilika, persilja, korianteri, ruohosipuli, tilli, timjami, sitruunatimjami, oregano, rosmariini, rakuuna, sitruunamelissa, viherminttu, mansikkaminttu, suklaaminttu, appelsiiniminttu)

- mansikka-, tomaatti- ja chiliamppelit

- Sundbergin taimiston hedelmä- ja koristepuut

- Kekkilän turpeet ja lannoitteet (kesäkukkamulta 30 l, puutarhamulta 40 l, kastelulannoite 800g, puutarhalannoite 10 l)

 

Ja myymälästä löydät totta kai myös vappusalaattien vihreät pinaatit ja vuonankaalit!

Tervetuloa ostoksille!

 

ma-pe kello 9-17.00

la kello 9-15.00

 

Myymälän suora puhelinnumero: 010-579 2700 tai  050-5570886 Näistä numeroista kannattaa tiedustella mm. valikoimaa ym. Muut numerot soivat puutarhan puolella eikä välttämättä osata vastata tiedusteluihin. 

 

Olemme avoinna n. heinäkuun alkuun tai miten tavaraa riittää.  

 

Meillä voit maksaa käteisellä, pankki- ja luottokortilla sekä Mobilepaylla.

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/piltinpuutarha/ ja Instagramissa piltinpuutarha ja pysyt ajan tasalla!

 

Facebookista ja tiistain Auranmaan Viikkolehdestä löydät ajantasaiset tarjoukset!

Myymälän tuotteita, kesävalikoima

Myymälän tuotteita, jouluvalikoima